brunette masseur gobbles clients cock. danbooru

IT Outsourcing

www.homemoviestube.cc
IT Outsourcing

PMT er et team af softwareudvikling fagfolk. De fleste teammedlemmer har arbejdet i offshore udvikling centre for amerikanske og tyske virksomheder, har deltaget i udviklingsprojekter og støtte projekter for England, Danmark og Canada kunder og er bekendt med typiske kunde-leverandør-forhold processer.

Vores firma tilbyder softwareudvikling tjenester på Fast pris, T & M (tid og materialer) eller-organ leasing basis. Vi er også interesseret i at opbygge en virksomhed linje permanente services inden for IT-virksomheder og it-afdelinger af organisationer i Europa. Vi er åben for forskellige former for samarbejde.

Vi kunne også tilbyde permanente softwareudviklere, der vil udelukkende arbejder for din virksomhed fra litauiske kontor. Du ville ikke behøver at bekymre sig om lokaler, edb-udstyr, arbejdsplads administration, løn beregning, osv. – vi vil gøre det for dig.

Hvis du vil give os med hensyn til kvalifikationer, der er fastsat specifikationer udvikler du gerne vil ansætte – vi ville finde den professionelle for dig. Vi kan arrangere online interview af en kandidat, hvis du ønsker at deltage i developer ansættelsesproces.

Yderligere kommunikation mellem din virksomhed og udvikler ville være direkte – opnået ved brug af elektroniske kommunikationsmidler (såsom Skype, MSN, Yahoo messenger, anden software) eller telefon.

Udvikler vil arbejde efter reglerne i din virksomhed, 40 timer om ugen. Overarbejdsbetaling sats er en og en halv (1,5) gange regelmæssige lønnen.

Arbejdstid rapporterne sendes dagligt.

Hvis onsite arbejde eller besøge det være nødvendigt vores virksomhed foreslår at opkræve betaling for rejse-og leveomkostninger er baseret på faktiske omkostninger. De faktiske omkostninger vil omfatte transport udgifter til kundens placering, dagpenge, indkvartering.

monet opens all her holes.biqle.me freckled blonde has got to go.